Hvem er DS-Wollenberg ?

Jimmy Wollenberg har gennem de seneste 12 år arbejdet med udflagning af danske jern- og metalprodukter til Vietnam. DS-Wollenberg leverer derfor dansk kvalitet til vietnamesiske priser.

DS-Wollenberg har i samarbejde med virksomheden Promatic Vietnam Co., Ltd, etableret et Joint Venture selskab, som i dag råder over 26 engagerede og velkvalificerede medarbejdere.

DS-Wollenberg råder i dag over 1.800 m² moderne faciliteter med mange produktions- og værktøjsmaskiner, samt udstyr fra nedlagte produktionsvirksomheder i Skandinavien og Europa.

Promatics direktør Tran Manh Tri er en 44-årig, meget engageret metalmand fra Ho Chi Minh City. Tran Manh Tri har opbygget stor erfaring fra produktionstekniske metaljobs i store dele af Asien.

Tran Manh Tri er daglig leder, som i tæt samarbejde med DS-Wollenbergs produktions-/ kvalitetsansvarlige, sørger for at overholde kundespecifikke krav og den høje kvalitet, samt overholdelse af leveringstiderne.

  • Vi kan tilbyde i tæt samarbejde, at flytte dele eller hele mindre produktioner fra Danmark til vores fabrik i Vietnam. Vi kan om nødvendigt udvide produktionsfaciliteterne til dobbelt størrelse.
  • Vi kan ikke kun alene tilbyde produktionsemner, men også færdigmonterede/ komplette/ færdigpakkede enheder direkte til hylderne/ lageret/ butikken, uden dyre ompakningsomkostninger.

Promatic Vietnam Co., Ltd direktør Tranh Manh Tri og hans personale:

Kontakt os i dag