loading

Hos DS Wollenberg går tingene aldrig stille for sig, og vi forsøger hele tiden at optimere og udvikle på vores nuværende produkter og ydelser. Men vores opfinderhjerner, tekniske snilde og konstante motivation for at skabe friske produkter og prøve nye ting af får virkelig lov til at spille en stor rolle hos DS Wollenberg for tiden.

Vi har derfor også glædet os utrolig meget til at dele denne nyhed – et nyt produkt er nemlig landet på værkstedet hos DS Wollenberg!

Den sidste tid har vi puslet med et helt nyt og yderst ambitiøst produkt, som skal være en fast del af vores sortiment fremover. Vi har på værkstedet udviklet en helt særlig vaskemaskine, som kan være med til at affedte olie på forskellige metalemner og slibeværktøj. Vi ved, at det er et produkt, som rigtig mange vil have glæde af, og som kan håndtere en af de udfordringer, der kan være i mange industrier.

I modsætning til de fleste allerede eksisterende vaskemaskiner på markedet er det nye for vores model, at vi har udviklet en, der er meget prisbillig. Det betyder, at alle kan være med – både store og små virksomheder. Den er ligeledes opbygget på et helt nyudviklet princip med fuld damp, som også differentierer sig fra andre lignende maskiner. Endvidere tjener den sig selv hurtigt hjem i tidsmæssige besparelser. 

Olie er et meget drilsk materiale, når det kommer til rengøring, og som grundet dets konsistent og farve hænger godt fast på langt de fleste overfalder. Den udfordring kender vi godt til hos DS Wollenberg, hvorfor vi satte os for at finde en løsning på problematikken. Den har vi fundet nu. Og vi er derfor klar til at lancere det nyeste skud på stammen – og vi håber, at I vil tage rigtig godt imod den.

DS Wollenberg har nemlig selv stået for både udvikling, design og fremstilling af den nye, innovative vaskemaskine, som uden tvivl vil gøre arbejdet med olie nemmere for mange virksomheder og industrier.

Vores nye og ambitiøse vaskemaskine til affedtning af olie på metalelementer og slibeværktøj er allerede klar til masseproduktion, så den hurtigt kan komme ud til vores kunder og forbrugerne. Arbejdet med den nye maskine har stået på længe, og vi er derfor ekstra klar til at få den produceret og sendt ud til kunder i den europæiske industri. 

Vi er utrolig stolte af det nyeste produkt i vores sortiment, som har krævet mange timers udvikling og design, og som er skabt med hjælp fra vores fantastiske team i Danmark og Vietnam. Vores mangeårige erfaring har spillet en stor rolle i skabelse af den nye vaskemaskine, så vi kunne skabe det bedst mulige produkt til vores kunder.

Vi ved, at der på vores marked stilles store krav, og ambitioner er tårnhøje, når det kommer til nye maskiner med enestående og specifikke egenskaber. Der er derfor heller ikke blevet gået på kompromis med en eneste ting under skabelsen af den nye vaskemaskine. Maskinen og dens materialer er af højeste kvalitet, og designet er skabt, så det matcher industrien og dens brugere. DS Wollenberg er specialister i at gennemtænke kreative konstruktions- og fremstillingsløsninger, og denne vaskemaskine er ingen undtagelse.