fbpx
loading

Om os

Jimmy og Nicolai Wollenberg
Om os
Hvem er Wollenberg?

Wollenberg arbejder med kundespecifikke opgaver indenfor rustfrit stål, jern og aluminium til industrien i Europa. Vores kunder er bl.a. beskæftiget indenfor design, VVS-grossister, maritim- fødevare- pumpe og ventilindustri. Wollenberg arbejder med fuld diskretion og dokumentation på materialer i form af certifikater. Wollenberg arbejder i alle seriestørrelser

Vi beskæftiger i øjeblikket 33 veluddannede medarbejdere i 2000 m2 moderne produktionsfaciliteter i Vietnam.

Vi har i Danmark en udviklingsafdeling med højteknologisk maskinpakke, samt 350 kvm. lagerkapacitet. I øjeblikket er vi 5 ansatte.

Wollenberg er specialister i at gennemtænke kreative konstruktions- og fremstillingsløsninger.
Vietnam
Samarbejdspartner

Promatics direktør Tran Manh Tri er en 44-årig, meget engageret metalmand fra Ho Chi Minh City. Tran Manh Tri har opbygget stor erfaring fra produktionstekniske metaljobs i store dele af Asien.

Tran Manh Tri er daglig leder, som i tæt samarbejde med Wollenbergs produktions-/ kvalitetsansvarlige, sørger for at overholde kundespecifikke krav og den høje kvalitet, samt overholdelse af leveringstiderne.

Nicolai Wollenberg og Tran Manh Tri
Promatic stab
kvalitetskontrol

Hvad kan vi tilbyde?

I tæt samarbejdeat flytte dele eller hele mindre produktioner fra Danmark til vores fabrik i Vietnam. Vi kan om nødvendigt udvide produktionsfaciliteterne til dobbelt størrelse.

Vi kan ikke kun alene tilbyde produktionsemner

Vi kan også tilbyde færdigmonterede/ komplette/ færdigpakkede enheder direkte til hylderne/ lageret/ butikken, uden dyre ompakningsomkostninger.

Vores ydelser
Alt i snit-, stans- og bukkeemner, samt dybtræk og stans.

Wollenberg er specialister i fremstilling af håndhjul i størrelse fra Ø150 til Ø1200 mm.

Wollenberg kan løse løntunge snit-, stans,- bukke,- nitte-, præge,- og montageopgaver.

Wollenberg har erfaring inden for dybtræks- og stansningsopgaver.

Hvor og hvad ved vi ikke endnu?

Udviklingsafdeling i Veflinge, Danmark

Wollenberg tilbyder sig som en seriøs sparringspartner. Vi er med fra idéfasen til den endelige produktion. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen, når vi allerede har den. Wollenberg har gennem tiden forløst mange guldæg for iværksættere.

Mere end 40 års erfaring

Denne succes er ikke mindst pga. 40 års erfaring som underleverandør til jern og metalindustrien. Wollenberg har leveret pladedele til hele verden.

Opfinder og iværksætter

⁃ Emnemodning ⁃ Produkt- og designudvikling ⁃ Materialevalg ud fra kravsspecifikation ⁃ Emnekonstruktion ⁃ Hurtig fremstilling af prototyper ⁃ Udvælgelsesproces af underleverandører ⁃ Igangsætning af 0-serie · Produktgodkendelse ⁃ Masseproduktion

Wollenbergs grundværdier

Vores grundværdier findes i vores elastiske tilgang. Vi anser alle kunder som yderst seriøse og tilstræber os at være den perfekte total og delleverandør. Wollenberg skal anses som et attraktiv alternativ til for løntunge processer i vestlige lande. Vi er innovative og kvalitetssikre produktionen fra idéfasen til produktion og levering. Vi investerer i medarbejdere og omgivelser for derved at sikre en tidssvarende og kompetent virksomhed. Wollenbergs værdi skabes lige så meget af den enkelte medarbejder som ledelsen. Vores nuværende og fremtidige kompetencer skal tilsikre kontinuerlig udvikling samt gøre Wollenberg til en attraktiv arbejdsplads og samarbejdspartner. Vi tilstræber et miljø med innovative løsninger, ansvarlighed og kvalitet til tiden.

produktionslinje i Vietnam
Vision og mission
Wollenbergs vison og mission

Vores mål er tilfredse kunder – Helt enkelt.

For at efterleve dette er god service og høj kvalitet nøgleord hos os. Vores kunders projekter er vores forpligtigelse!

Vision

Wollenberg vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor komplekse metalkomponenter og -systemer gennem innovativ værdiskabelse.

Mission

Wollenberg er en yderst kreativ virksomhed, med finger på pulsen. Det betyder at Wollenberg yder sit absolut bedste for at optimere og rationalisere på produktionen ved hjælp af egen værktøjsfabrikation og maskinpakke. Vores adfærd er kendetegnet ved, at vi kontinuerligt forbedrer præstationen og lønsomheden af vores processer.

Bæredygtighed
Fra verdensmål til hverdagsmål

Wollenberg gør en stor indsats for at højne niveauet både produktionsteknisk og videnskabeligt. Derfor er der blevet investeret i en maskinpakke som muliggør fabrikken at holde trit med den europæiske udvikling. Wollenberg er med til at tegne strukturen på fabrikken i dagligdagen. Strukturen er vestlige minded værdier som sikkerhed på maskiner, løn efter kvalifikationer og ikke kønsbaseret, samt at uddanne og dygtiggøre både personel, men også deres nærmeste familier. I asiatisk kultur er det ikke unormalt at skifte job ofte, da fagforeninger og A-kasser ikke er så udviklet som i Danmark. Det betyder at ansatte i Vietnam ofte søger derhen hvor pengene og vilkårene er bedst. Derfor har Wollenberg en høj lønramme, men vigtigst af alt en forplejning i høj kvalitet, samt arbejdsskadeforsikringer, pensionsordninger mv. Disse ting er ret unormalt i industrien i Vietnam. Derudover benytter Wollenberg sig af produktionsmedarbejdere fra enten lokalområdet eller der er i familierelation til i forvejen ansatte. Det er en vigtig faktor at de ansatte har en intern tillid og kendskab på kryds og tværs.

Wollenberg bidrager ligeledes til at løfte infrastrukturen igennem styrket vejnet og elinstallationer, således logistikken er lettere for fragtmænd.

De 17 verdensmål
Udviklingsafdeling Veflinge
Værktøj- og udviklingsafdeling

Idégrundlaget i Wollenbergs værktøjsafdeling er at konstruere og fremstille værktøjer så enkelt og billigt som muligt. Til fremstilling af værktøjer råder Wollenberg, over flere moderne CNC-styrede fræsemaskiner, drejebænke, tråd- og sænkgnistmaskiner, samt flere konventionelle værktøjsmaskiner.

Værktøjsafdelingen er styret af dygtige værktøjskonstruktører med højt uddannelsesniveau. Wollenberg konstruerer udelukkende værktøjer til eget brug.

Udviklingsafdeling i Veflinge

Wollenberg tilbyder sig som en seriøs sparringspartner. Vi er med fra idéfasen til den endelige produktion. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken igen, når vi allerede har den.

Wollenberg har gennem tiden forløst mange guldæg for iværksættere. Denne succes er ikke mindst pga. 40 års erfaring som underleverandør til jern og metalindustrien.

Nyheder
Seneste nyt