loading
Nicolai Wollenberg

Wollenberg er en seriøs samarbejdspartner

Vi har mange kunder og samarbejdspartnere, som vi er utrolig glade for og sætter stor pris på. For os er det vigtigt at have et godt kendskab til kunder og samarbejdspartnere for at kunne levere den bedste løsning. Derfor sætter vi en ære i at skabe personlige relationer til vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi behandler alle forespørgsler med stor omhu og diskretion og forsøger altid at skabe den rette løsning for kunden, således processerne optimeres og tilpasses det kundespecifikke emne.

Vi er i Wollenberg gearet til produktioner i alle seriestørrelser med afsæt i kundens ønske. Vores erfaring og kreative værktøjsløsninger gør det muligt for os at tilbyde kunden en løsningsorienteret produktion, hvor vi sammen med kunden hjælper med at finde den bedste og billigste løsning.


Vores kunde og samarbejdspartner fra Treco har for nylig udtalt:

Wollenberg er en seriøs samarbejdspartner, som jeg har haft glæde af at arbejde med på adskillige projekter over årene.

Jeg har haft et indgående kendskab til Jimmy for mange år siden og vores fælles engagement i Vietnam har bragt os sammen til at starte forskellige spændende projekter op sammen. Wollenberg er en super partner og udfører dybtræk, snit og stans opgaver i super høj kvalitet.

Jeg kan varmt anbefale Wollenberg som en seriøst samarbejdspartner med finger på pulsen og en teknisk viden i top.

Allan Prang – Ejer hos Treco

Treco

Vi vil gerne sige et stort tak til Allan for de fine ord og for det fantastiske samarbejde.